Wednesday, February 1, 2012

when you realized your dream become true story..

Assalamualaikum :)

# Bersangkalah baik terhadap Allah #


Kata2 diatas dari roomate y tercinta :). Mungkin Allah na kite buat y lagi terbaik. InsyaAllah i will do..


REPEAT / EXTEND SEM

baru dayah sedar.. sebelom balik semenanjung niyh, dayah termimpi ada subjek dayah kene repeat dan hakikatnye TELAH menjadi KENYATAAN

=.=" spechless bile terigt mimpi tuh. Malas na pikir byk skrng fokus mohon rayuan . Then hope ada peluang dan jangan sia2 kan peluang itu betul tak ? :)


Bermain Gitar :)

Dayah selalu mimpi main gitar. Padahal seyes ta reti pon. Chord kat gitar tuh pon ingat2 lupa :). Harap jek ada gitar tapi ta reti main. 

Then sebulan dayah cuti niyh da pandai main tauu!! wkwkw.. || sempatl;agi tuh || skrng da pndi ckit2 main lagu thousand year . Addicted ngn lagu tuh kot =.="
so.. kesimpulannya.. mimpi da mmg betul2 jadi kenyataan ...ouh sgt spechless..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Suke sangat gamba niyh :))



konon najwa latiff =.="




7 comments:

Woofer Storm said...

buat la video,sy nak tngok..hehee

#tak reti main gitar..ehheee

kai said...

najwa latif wannabee...

=Jom Join!=
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

cik mun said...

mun nak blaja main gitar jgak..

Mata Pena Fadz said...

wah...tu pown lagu feveret fadz...sweetkn...lirik die..
apepown..dayah kene kuat k...jgn mengalah,,,ade hikmah...tuk peluang seterusnya..wat btol2.. ok dear :)

..ika itu aku.. said...

never give up dear..
pengalaman akan jadi cikgu terbaik..
always!!..~ ^_^

Woofer Storm said...

kata nak mainkan lagu??takde pun,,,hehee

Botak said...

main gitar tu memang syok., yang tak syoknya bila kena repeat., hahahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...