Thursday, August 9, 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

salamualaikum ^^

anda2 semua mari2 semua merebutkan peluang y sedia ada tambah follower anda n tambah kenalan bukan mencari cinta *haaaahaha :))

Saya join segmen ini



di sini dia nyatakan beberapa soalan. nape aku terjah?? nape aku follow??

nape aku terjah??
:: sebab ta da kerja then terjah blogger2 huhu -_-

nape aku follow??
:: knape?? sbb dia follow saya.. saya follow dia balik.. -_- nope la jwpn y kurang tepat :). sbb kite na tmbah kenalan.. then at the same time leyh la bc ape y korang buat hary niyh kan?? sama ada berita baik n buruk bak kata org fb sharing is caring aww aww 

Done!! eh belom lagi la hee.. dia suruh tag meyh!! 

Tagging 



8 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Okeh...rietta ambil tag dr cni yea...

dayah SnoW Heuka said...

hehe ok kak maceh sudi join :D

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen
MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

✿ MisZ FieQa ✿ said...

hai..follow awak dah..dr segmen yg same..


http://fieqaloveislife.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!
Blog anda akan direview

Anonymous said...

[url=http://levitranowdirect.com/#nuowk]order levitra[/url] - levitra 10 mg , http://levitranowdirect.com/#atynr buy levitra

Anonymous said...

xanax 555 93 xanax ragexanax xr 2mg
pharmacy 100.co.uk pharmacy knoxville tnpharmacy 08648

Anonymous said...

[url=http://buyonlineaccutanenow.com/#lrrjl]accutane without prescription[/url] - order accutane , http://buyonlineaccutanenow.com/#tuyky buy cheap accutane

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...