Tuesday, July 31, 2012

PEMENANG MY FIRST GIVEAWAY DAYAH SNOW HEUKA!!!

Salamualaikum MyEm0.Com

wahhh!! seperti yang di nantikan2.. siapa yer pemenang giveaway dayah niyh?? . Seperti yang korang tahu.. hanye 2 orang saja yang akan terpilih dan akan diundi oleh org tersayang.. iaitu anak sedara dayah darjah 5. Syahirah namanye.

maksudnye disini 1 orang giveaway pashmina.. 1 sorang giveaway satin...firstly dayah na mintak maaf sangat2 kat sesiapa yang kurang bernasib baik. InsyaAllah.. mungkin rezeki korang pada GA yang lain kan?? so korang jgn berputus asa tau. 

Join jek semua GA yang di promote malah hadiah diaorang hebat2 lagi...  sebab dayah pon dulu mmg susah sangat na menang GA. Las2 alhamdulillah dayah dapat GA domain percuma. hee

 Tanpa membuang masa mari kite tgk siapa pemenang bertuah tuh :)

Pemenang Giveaway Dayah Snow Heuka

Giveaway pashmina

cabutan undi


pemenangnye adalah
-

-

-

-

-

-

-

-

 http://waniwisy.blogspot.com/



Giveaway Satin 

cabutan undi


pemenangnye adalah

-

-

-


-

-

-

-

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/


okeyh.. berakhir sudah giveaway niyh.. n dayah nak mintak maaf sekali lagi.. kepada y kurang bernasib baik.. dan maaf tulisan y agak kabur.. tht way dayah largekan gamba. InsyaAllah dayah buat contest lark. Hope korang still lagi na join contest or GA y dayah anjurkan yer..

Kepada pemenang.. sila bg nama dan alamat penuh anda di fb saya ==>> FACEBOOK. saya akan hantar hadiah anda kelak ok??. Sekian Salam ^__^

7 comments:

♥★ * m!L0 * ★♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥★ * m!L0 * ★♥ said...

waaa. alhamdulillah! dayah, farah bagi detail kat fb dayah eh. tq sepupu dayah :)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah kepada pemenang....

CINTA UNTUK KITA said...

ala.. bru brangan nk pkai satin time ry nnti..:(

Waniwisy said...

Salam ramadhan.. Saya dah bagi detail kat fb. tq ya!

dayah SnoW Heuka said...

milo :: hehe ok dear thnks :)

rietta :: maaf sangat2 :(

dayah SnoW Heuka said...

cinta utk kita :: sory dear.. mane tahu rezeki adik kat GA lain keyh :)

wani wisy :: okeyh thnks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...