Friday, January 20, 2012

Awan Hidayah

Salam 

http://www.emocutez.com

Air Asia menjadi pilihan hati :P

Haa.. korang ingat ada Awan Dania jek ke?? Awan Hidayah pon ada tau wahaha~ 
http://www.emocutez.com

Alhamdulillah.. semalam dayah da selamat Semenanjung. Kini di KL whoaaa~ Seronok okeyh!!. Err.. dan sebenarnye.. niyh kali ke 3 naik flight so keterujaan tuh still ada lagi hehe http://www.emocutez.com


Dan... TAra!!... da naik dalam flight.. Cantik sangat2 :)) pmndgn langit tuh! subhanAllah :)



adohh malunye.. =.=" tuh pun na cakap ke??  naik flight pon na cakap eleyhh haii.

Then.. da smpi lcct.. dayah amik bas ke KL sentral n then dayah na g bangsar coz akak amik kat sane... Yekla na mudahkan dia. Rupe2nye naik LRT da ta pakai tiket eah??? da tuka pakai token lark.

Blur2 jek tgk tibe2 kene pakai token =.="

Sekian.. macehh :D

dayah kate :: Dayah da beli Kek lapis tau.. :)) klo korang na g Sarawak dayah prefer korang g Dayang Salha coz kek dia sedap :).. leyh rasa percuma lagi wakakaka (itu la mksud sbnr saya hehe ))

kenyang kot makan mende niyh jek dok merasa2 :D

kawan beli kek lapi smpi 14.. cam ta na balik sarawak jek da adehhh =.="




6 comments:

LiNda said...

Bestnye naik flight..dear, memang lrt skang pakai token jer. Nak sikit kek lapis...hehe

aleen aiden said...

aaaa tak aci! nak kek lapis jugak!hu3

Mata Pena Fadz said...

:P alamak..terliur la..da lamer x jamah kek lapis ni ...aduih...

Woofer Storm said...

jom lepak kl nak.hehe

nak kek lapis satu.hehee

dayah SnoW Heuka said...

linda :: =.=" tuh la baru tahu adehh malu tauu :))

aleen :: ekekek.. meyh2 amik la :))

dayah SnoW Heuka said...

fadz :: alolo dear.. na kirim ke ? :)

woofer :: wahaha :)) leyh jek nahh amik :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...