Sunday, November 20, 2011

Beraya Di Sarawak =)

Salam

http://www.emocutez.com ms cuty mid term 5nov-13nov sume dak2 semenanjung plan balik coz diaorg na Berhari Raya AidilAdha kat umah masing2. http://www.emocutez.com heh! sedih ta dapat balit sebab byk syllbus dayah ketinggalan.. =.=" so ta sedap aty na balik hehe..



Ape2 pon  dayah ikot Roomate dayah bermalam kat umah pakcik dia. So kitakorang dapat beraya kat Sarawak!!! ^____^

Rumah pakcik Roomate ada kucing sangat Comel!!

Masa 5 ari bulan nuh pakcik roomate dayah datang amik kiteorg.. then tros g pasar beli barang2 dapur untuk masa Raya haji.. Best!!.. Dapat gak beraya kat perantauan.... dulu Perlis skrng Kat Sarawak akan datang Kelantan insyaAllah.. heh?? hehe gurau jek * meleweh sudah http://www.emocutez.com

Suasana Hari Raya 6/11/11 


1stly kiteorg sembahyang Raya kat masjid.. Then baru kiteorg beraya umah ke rumah. 3 rumah kami beraya 
http://www.emocutez.com


Mmg meriah la.. kat Sarawak niyh makanan dia hampir same ngn semenajung tapi mostly diaorg biasa akan hidangkan Ketupat Pulut. Klo kat semenanjung Ketupat nasi http://www.emocutez.com

Then kiteorg beraya umah Kedua lark.. beraya akak pakcik Roomate. Rumah dia byk gile Pusak!! means Kucing hehe



kat rumah kedua lagi la meriah mknannye smpi tertido kat sofa =.=. Lupe lark na amik gamba mknan sebab da teruja nmpk pusak2 niyh hee~

Then umah y terakhir.. pon bes!! Kuih lapis dia sangat sedap Okeyh!!

haha... seronok betol y pakai tudung cekelat tuh ;))

Alhamdulillah... okeyh2 ja.. pakcik Roomate ngn isteri dia sangat2 layan kami dengan baik!!.. Seyes best ^__^.. kitaorang 3 hari 2 bermalam. Hope tahun akan datang na merasa plak beraya Raya Haji kat UNIMAS lark. InsyaAllah =)


p/s :: Maceh pakcik belanja Kenny rogers mek segannya..  hee

Anneyong!! http://www.emocutez.com

To Yna Nawar Hope ayah kamu cepat sembuh =)

12 comments:

Mata Pena Fadz said...

wah..
walaupun di perantauan..
tp meriah jugak..like2..
:)

Mata Pena Fadz said...

wah..
walaupun di perantauan..
tp meriah jugak..like2..
:)

JR said...

Seronok dpt beraya di perantauan, menambah pengalaman...

My new entry:

Erghh..Esok Pemain Bola Kita Kena Sumbat Dlm kereta Perisai Indon Lagi

Woofer Storm said...

best tu beraya kat perantauan,mcm2 pengalaman kita leh dapat...heheee

Mak oi,bnyak kucing..nak satu??hehee

Far8 budak baik said...

waaaaa akakk sonok gile...
tak pe pun raya kat mane mane kn...
asal gembira ngan keluarga sudah...
lagi2 beraya ngan mak mertua kn..
hahahahahaha

Botak said...

kucing tu kalo masak gulai confirm sodap., hahahaha..

Maya Lisa said...

haip !! maya niiiiiiiiiiiiiii ^^


chiomeyyyhh nye belog tiyee !!

Novelgurl said...

sedapnya..bnyk mknn aaa..slmt hri ry haji kak..hahha..lepas lama suda.

aleen aiden said...

oit2,ini mane hilang nih?

sangatlah xbes bile aku tengok kau makan macam2 ketika aku lapar.sedey ai ols!hu3

dayah SnoW Heuka said...

fadz :: betul2 mmg like sangat2 ekeke xD

JR ::betul2 =)

woofer ::haha mmg da byk da.. haa amik2 kucing 1 :P

dayah SnoW Heuka said...

farid:: haha sudah!.. cepuk kan dak niyh haha

botak :: okeyhhh sangat ta sanggup na buat kucing gulai =,="

maya:: hehe macehh maya ^_^

dayah SnoW Heuka said...

novelgurl:: hehe tahu ta pa.. lepas dahh selamat2 jua =)

allen:: haha hilang bz lor! ekekek moh la kite mamam muahahha =))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...